Qui sóc / Cursos / Llibre

 

INDIVIDUALS

Treballo de manera individual en aquells casos en els quals existeix una necessitat de protegir-se i la persona no pot assistir a cap curs, per exemple. O quan hi ha una limitació de temps i hi ha una necessitat d’aprendre ràpidament. També pot ser que es necessiti “desaprendre”, individualment,alguna cosa que dificulti l’aprenentatge en una classe “normal” de grup. Moltes vegades es tracta de persones que tenen dificultats a causa d’una situació traumàtica present o del passat. Els processos individuals també són apropiats per a les persones que vulguin posar més energia en un tema molt concret perquè volen fer un canvi en la seva vida i volen un suport per a poder fer-ho.

Sóc de l’opinió que no podem canviar les altres persones. Només podem canviar les accions i actituds pròpies, i això ho podem fer principalment posant atenció a què fem. Deixar de fer allò que no volem continuar fent ens obre un nou espai per a actuar de manera diferent.

En el treball individual, utilitzo principalment el Mètode Grinberg, que és una manera estructurada d’ensenyar a través del cos. Treballarem mitjançant el tacte, la respiració, el moviment i uns exercicis que poden ajudar les persones a augmentar la capacitat d’atenció i aprendre a reconèixer i a deixar de banda els comportaments repetitius que les limiten.

 

Exemples de temes per a un treball individual:

El dolor físic o una molèstia
Una situació aguda de violència de gènere
La sensació de bloqueig o dificultat relacionada amb una experiència del passat
Un estat d’ànim repetitiu
Una dificultat de negociar o defensar-se verbalment
Una situació determinada que s’ha repetit diverses vegades
Un hàbit que es vol deixar


Pots provar una primera consulta de manera gratuïta per a veure si aquest tipus de treball individual és apropiat per a tu.