Qui sóc / Cursos / Llibres

 Aquest llibre va sortir a la venda el 28 de gener, amb l'editorial Larousse. Està a la venda en moltes llibreries i per internet.

 

 

¿Estás segura? Autodefensa y las claves de la auténtica seguridad

Quan li explico a un home que ensenyo autodefensa per a dones, tot sovint em contesta: “Així, doncs, no em fico amb tu”. Li responc: Això  és que t’anaves a ficar amb mi, però ara que saps que ensenyo autodefensa, has canviat d’idea? Aquesta obra és el resultat de molts anys de dedicació al món de la autodefensa y la lluita contra la violència de gènere.  En ella, s’explica que la defensa personal no és només donar cops, y que la violència no sempre ve dels desconeguts, pel carrer. En el fons, saber defensar-nos implica dir si quan volem dir si i no quan volem dir no. Aquest llibre planteja la primera línia de defensa com una seguretat física que es crea a partir de mantenir la calma, escoltar la intuïció, tenir consciència de l’espai i de la possibilitat de perill, així com comunicar-se amb claredat verbal i físicament. També tracta del procés de deixar una relació abusiva, denunciar una agressió i algunes situacions especials.

Detalls del producte

    - Tapa blanda: 216 pàginas
    - Editor: ediciones microtemas; Edición: 2 (2012)
    - ISBN-10: 8415546610
    - ISBN-13: 978-8415546610

Com comprar el llibre
Aquest llibre està quasi esgotat, només queden alguns exemplars en algunes llibreries, i l'editorial que el publicava ha tancat.
 
Llibreries:
Barcelona
La Ciutat Invisible, c/ Riego, 35-37

Cómplices, c/ Cervantes, 4

La Caníbal, c/ Nàpols, 314

La Raposa de Poble Sec, C/ Tapioles, 47

El Lokal, c/ de la Cera, 1 bis


Madrid:
La Librería de la Mujeres, c/ Sant Cristóbal, 17